alkotótábor kővágóörs

2018 x ÉPÍTÉSZET x 2019

KAPCSOLAT

Ha ez a kezdeményezés felkeltette az érdeklődésedet, esetleg szívesen részt vennél a szervezésben, vagy egyéb módon tudnál támogatni minket, írj nekünk, kapcsolódj be! Mindenfajta segítségnek nagyon örülünk!

Bán Márton: +36 30 681 78 89
Pongor Soma: +36 30 205 64 99

Info: info@kovagoorsalkototabor.hu

https://www.instagram.com/kovagoors_alkototabor/
https://www.facebook.com/kovagoorsalkototabor/

TÁMOGATÓK

Jóbarátok, ismerősök és az a sok kedves ember, akik kíváncsiak voltak, eljöttek és valamilyen módon hozzáadtak a dolgokhoz. Rajtuk kívül a Kultúrális Alap és az Everto Kft támogat minket, amiért rendkívül hálásak vagyunk!

Ez a programsorozat egy önkéntesek által szervezett kezdeményezés, ki-ki beletetszi tehetségét, szabad idejét, tudását. Ugyanakkor, mint minden közösségi eseménynek, baráti összejövetelnek, úgy ennek is költségei vannak, mint pl. a meghívott előadók honoráriuma/útiköltsége, a hangosítás, a fénytechnika, anyagköltség, szerszámbérleti díj, víz, villany, gáz, étkezés stb.

Az egész nyáron át tartó programsorozat fenntartásának támogatására a helyszínen lehetőség nyílik. Kérjük a résztvevőket, hogy aki megteheti, adomány formájában támogasson minket, hogy jövőre is megszervezhessük ezt a nyitott, bárki által látogatható eseményt!

Az oldalon szereplő fotókat köszönjük Magyari Zsoltnak, Zöldi Sárának és Göb Áginak!